Klicka på bilderna för att se dem i större format.

söndag 10 januari 2010

Tosca, Taco och Tack för idag!

Jag sitter här och summerar de senaste två veckorna. Vi har varit lediga tillsammans, vi har sovit länge på morgnarna, tagit det lugnt, åkt pulka, promenerat och mycket annat, men framför allt har vi träffat familj och vänner. Denna dagen har verkligen gått i vännernas tecken, och det är dagar som denna som jag älskar och vill ha så många fler av. Familjen Wiking kom till oss på lunch. Det kalla vintervädret gjorde att det passade bra med en mustig soppa så jag gjorde en krämig ädelostsoppa som uppskattades av alla, även barnen som åt med god aptit.





Pepparkakshuset skulle åkt ut för ett tag sen, men stannat kvar av någon anledning. Karl, Tyra och Ella tog sig an denna uppgift med största inlevelse. Till oss som inte var så sugna på dammigt pepparkakshus hade Emma bakat en supergod Toscakaka.


Lugnt och skönt har det varit ikväll, med Taco hos familjen Andersson. När Ella och Linnea var små tog vi enormt mycket foto på dem i alla åldrar. Lilly och Hugo hade fram till idag ännu inte poserat tillsammans.



När de stora barnen somnat och Lilly och Hugo roade sig med att ligga och titta på oss tog vi fram Sequense och spelade några rundor. Tack för en trevlig kväll familjen Andersson!





2 kommentarer:

Emma sa...

Snygg allitteration i titeln, tycker svenskfröken! :)

Emma sa...

Får man förresten be om receptet på soppan? Kram!