Klicka på bilderna för att se dem i större format.

söndag 1 november 2009

H som i Helg, Halloween och Härligt!!

Vi har haft en jättehärlig helg som började redan på fredageftemiddag när Jonas slutade lite tidigare. Våra goda vänner Malin och Stefan kom ner till oss igår förmiddag, vi träffas inte så ofta men alltid har vi lika trevligt.

Malmö har för första gången haft en barnmässa, vilket för övrigt verkligen är på tiden. Varning för barn på Stadionmässan besökte vi. Nu hade vi ju alla en anledning att besöka barnmässa, de ska ju få sitt första barn i februari, och vi är så glada för deras skull. Jag var inne på Varning för barns hemsida innan vi besökte den och måste säga att hemsidan gav högre förväntningar än vad den sen kunde leva upp till, lite trist. Men jag hoppas att den nästa gång, om den ska bli återkommande, har bättrat på sig.

Ett ställe som aldrig blir någon besvikelse är Kafe Kust i Falsterbo och självklart vill vi ta med våra kära vänner till detta för oss ganska nyfunna ställe. Det ser inte mycket ut för världen utifrån sett, men där inne är atmosfären gedigen och hemtrevlig i marint tema.


Pumporna som jag och Ella gjorde tillsammans förra veckan skulle ju självklart tändas för att lysa upp för till våra oväntade gäster. Trick or treat är ju självklart poppis bland barnen här i Sverige med. Happy Halloween.


Ella var väl förberedd med godisskålen och tyckte det var båda spännande och lite läskigt att öppna dörren för spöken och monster.

Till nåt helt annat. Är det nån som vet hur många håratrån man tappar varje dag? Oavsett hur mycket hår det är så har jag passerat det med hästlängder. Detta är håret jag tappar varje morgon jag borstar håret, då är inte håret i duschen inräknat. Hur länge kan man egentligen tappa i den här takten?? Jag kan ju även tillägga att Jonas inte är speciellt nöjd med allt hår jag fäller runt om i huset.

Söndagar har en speciell känsla i kroppen. Jag kan ofta känna lite ångest för jag vill verkligen göra något så att dagen inte "går till spillo" och sen är det måndag igen. Det är faktiskt lite jobbigt att ha den känslan. Idag när vi varit tillsammans med M & S på Vellingeblomman och kikat på deras julutställning skildes vi åt och de körde hem till Småland igen. Vi köpte ett gott bröd och körde hem för att fika på det. Därefter gjorde vi något vi inte gjort på evigheter och jag njuter fortfarande av det. Vi lade oss alla fyra i tv-soffan där uppe. Lilly somnade efter hon ätit därefter somnade jag och Jonas halvsov medan Ella kollade på Madicken. En och en halv timme senare vaknade jag! Härlig söndag, nu väntar tv-sofan igen, men nu bara Jonas och jag.

Inga kommentarer: