Klicka på bilderna för att se dem i större format.

onsdag 16 maj 2007

Skön dag vid havet

Imorse bestämde vi oss för att åka ner till mina föräldrars stuga vid havet. Vi trodde att det skulle bli en solig dag, för det var så den började här i Svedala. Men när vi väl tagit fram skrindan, lastat i tjejerna och gått ner till stranden var solen borta och det var genast lite kallare. Detta var dock inget som hindrade Ella och Linnea från att bygga sandslott och leka i sanden. Det blev dock inte att vi kände på vattnet, även om man kan tycka att i maj månad borde man doppa i alla fall tårna. Huh, det får bli en annan gång :)




Uppe i mamma och pappas trädgård var det betydligt skönare. Där lekte tjejerna men varandra och gungade på den fina gungan morfar hängt upp till Ella. Skrindan tyckte tjejerna var roliga, Ella satt i den och Linnea drog runt den allt vad hon orkade.


I fredags kväll tog Ella sina första tre sammanhängande steg, detta har vi väntat på. När hon upptäckte att hon kunde göra det själv blev hon jätteglad och gjorde det om och om igen flera gånger. Så de senaste dagarna har hon velat gå jättemycket. Rekordet slog hon ikväll, 15 steg mellan mig och Jonas. Vi jublar när hon går och det gör att hon vill gå ännu mer. Nu reser hon sig utan stöd från sittande på golvet till att gå en bra bit. Men fortfarande tar hon sig hellre fram krypande om det ska gå snabbt, det går ju fortast så.

Inga kommentarer: