Klicka på bilderna för att se dem i större format.

söndag 3 februari 2008

Kakel och klinker

Igår var vi på Golvpoolen i Malmö och tittade på kakel och klinkers till huset. Vi har ju tidigare i samband med renoveringen av vårt nuvarande hus tillbringat otaliga timmar i just den butiken, men när vi kom in där igår hade de gjort om butiken och utökat, mycket trevligt. Vi kikade runt i de olika miljöerna för att försöka få lite överblick. Vi tror ju oss veta ungefär hur vi vill ha det, men när man ser alla alternativ framför sig blir det genast svårt att välja. Vi är ganska enkla och sparsmakade och vill inte ha mycket färg, så kommer hålla oss i de neutrala tonerna, vitt, grått, svart och ev brunt och beige.

Inom de närmsta veckorna ska vi träffa en kille på Golvpoolen och i så fall bestämma vad vi vill ha, men innan det ska vi dit igen och även besöka Lunds Kakelvaruhus för att se deras utbud.

Svart och vitt är ju klassiskt och lätt att gilla.

Inbyggda handdukskrokar och pappershållare, lite roligt men kanske inte i längden. Kakeln till höger är snygg som en detalj.

3 kommentarer:

anette sa...

Då har ni ungefär samma smak som vi :) Jag kan tänka mig att det blir svårt när man väl måste bestämma sig.

Christina sa...

Vi kommer nog också hålla oss till samma färgval. Det här med kakel och tapet val är ju kul, men man kan ju känna att det kommer bli många val på en gång. Vi måste verkligen på allvar börja titta oss omkring för det är ju inte så långt borta nu.

Anki sa...

Jättefint med svart och vitt kakel. Såg liknande modell men de hade satt "bården" från taket och ned till golvet istället, snyggare än det låter.