Klicka på bilderna för att se dem i större format.

söndag 19 augusti 2007

Sista helgen...

Imorgon börjar jag arbeta på nytt igen efter att varit mammaledig i 16 månader, det känns allt lite konstigt, men jag vet att Ella har det bra för Jonas ska vara hemma med henne nu i 6 veckor innan hon börjar på förskola. Så denna helgen är ju slutet på en epok som har varit underbar på alla sätt och vis, men nu känns det att det är dags att gå tillbaka till arbetslivet (med vetskapen om att det förhoppningsvis inte var sista gången).

I fredags bjöd Jonas föräldrar till kräftskiva (kusin Hilda hade aldrig varit på kräftskiva, så hon ville ha en "riktig" sådan) nere i Abbekås, trevligt och väldigt goda kräftor. Vi övernattade där och passade dagen efter på att flanera lite i Ystad. Just nu uppträder Ystad International Military Tattoo på gamla regementet och vi fick anlände precis lagom så vi fick se deras parad genom stan. Himla pampigt!

Ellas kompisar Alva och Emmy har fyllt/ska fylla 1 år och hade idag barnkalas för alla sina vänner. Detta firades i Beddingestrand i Fam Stenbecks stuga. 13 st busfrön!!!

Ella funderar på vad det är för kryp som håller på att äta upp hennes makaroner.



Ella tittar med spända ögon på militärorkestrarna.

Födelsedagsgrisarna Emmy och Alva.
Numera badkrukan Ella visade inga sådana tendenser idag när vi gick ner till havet. Knappt 20 grader i luften och blåsigt men Ella badade för fullt.
Behövs väl ingen kommentar, gott Emmy?
Alva o Ella.
Alla barnen fick en Nalle Puh-ballong, som för övrigt var temat för kalaset.

Inga kommentarer: