Klicka på bilderna för att se dem i större format.

söndag 10 juni 2007

Härlig helg med högsommar

Vi har precis avverkat en helt underbar helg på många vis. I fredags tog Kristoffer studenten och vi var där och firade honom, tyvärr glömde jag kameran hemma så det blev inga bilder. Ella fann flera kompisar, något äldre än henne som hon sprang omkring och lekte med. Detta gjorde henne väldigt trött så hon sov till över halv nio på lördagmorgonen, vilket både Jonas och tackade för. Hela förmiddagen var vi ute i trädgården och lekte och njöt av det fina vädret och eftermiddagen spenderade vi i Abbekås hos Jonas föräldrar där Ella blev så ompysslad så. Efter att par timmar i deras underbara trädgård körde vi vidare till Malin, Rickard, Hilda och Agnes för grillning. Ella tycker kusinerna är toppen för hon får all uppmärksamhet och det är nog ömsesidigt för hon låter sig bli "passad" av dem.

Mia tog examen från sin utbildning i fredags men hon valde att fira idag med familjen nere på Ribban med grillning, lekar och ev dopp för de som vågade. Med tanke på att det varit närmre 30 grader idag var detta ett ypperligt förslag i stället för att vara inomhus. Så efter idag har brännan fått sig en rejäl påfyllning.

Ella har nog kommit på att välling på kvällen betyder sova, vilket inte är något hon vill göra. Därför har hon betämt sig för att inte vilja ha välling, så två kvällar i rad har hon totalvägrat det som annars har varit det bästa hon vet på kvällen. Vad är det som gör att ett barn plötsligt få en sådan idé för sig? Och hur vänjer man dem av med det? Detta har ju gjort att hon inte velat eller kunnat somna och springer istället uppe betydligt längre än sin vanliga sovtid kring 20.00. Håll nu tummarna för att detta bara var en tillfällig helg/värmesvacka för henne...

Lek hemma i trädgården.

Nyvaken i farmors knä.
På Ribban, stolt i egen stol.

Härligt i solen.

Johan, Ella, Malin, Isa, Mia och min mamma.

Isa hittade mina crocs.

Inga kommentarer: