Klicka på bilderna för att se dem i större format.

fredag 6 augusti 2010

Österlentur

Tillsammans med familjen Wiking körde vi ut en runda på Österlen. Vi letade efter ett speciellt ställe som de gärna ville till men vi kunde inte hitta det och stannade istället till på Backagården som ligger strax innan väster om Kåseberga. Där åt vi en härlig lunch och barnen lekte i deras trädgård.


Eftersom vi inte hittade "Wikingarnas ställe" valde vi att åka vidare och landade på Hylkegården utanför Brantevik, vilket visade sig vara det ställe de menade från första början. Söt liten butik med inredningprylar i många olika stilar.


Även Hylkegården har en härlig trädgård med uteservering och hembakat. Kaffe och rabarberpaj till mammorna chokladkaka och äpplekaka till papporna och glass till barnen. Vi hann njuta av kaffet solen medan barnen lekte fint.


Den enda som fastnade på en hyfsad bild idag var Karl.
Tack Wikingarna för en härlig dag med er!

1 kommentar:

Emma W sa...

Tack själva! Verkligen en härlig dag! VI förundrades när vi åkte hem över hur enkelt allt var - barnen lekte jättefint, kaffet var gott, skratten självklara (som alltid tillsammans med er) och solen sken. Det gör vi gärna om snart igen. Kram!