Klicka på bilderna för att se dem i större format.

torsdag 2 oktober 2008

Kontrollbesiktning gjord!

I eftermiddags gjordes kontrollbesiktningen på vårt hus. Huset idag var i ett helt annat skick än igår, vilket kändes riktigt bra. Invändigt var det klart så när som på lite el-detaljer som inte hunnit bli klara. Ett par hyllplan i köket var inte monterade, men det bror på att HTH levererat fel hyllor flera gånger, så det kommer att fixas snart. För övrigt var det en del andra anmärkningar, men mest på hack eller smuts på väggarna, så det löser målarna och snickarna lätt.

På det hela taget är vi nöjda med besiktingen, lite skavanker blir det ju alltid, det är ju ett hantverk utfört av människor och då får man räkna med sådant.

Mycket beröm vill vi ge till våra snickare Fredrik och Robban från Sjöbo Bygg & Plåt som har gjort ett jättebra jobb med vårt hus. Som jag sagt innan är bra hantverkare A och O.

Just det! Lampan på toaletten. Det blev inga problem med det. Vår byggledare Ingvar fick höra detta av mig i förmiddags så han tog tag i det redan innan besiktningen. Det löser sig nu genom att lampan plockas bort och nödvändiga kakelplattor bytas ut. Eftersom det är ovanför spegeln är ju inte fuktspärren i farosonen så varken besiktningsmannen eller vår kvalitetsansvarig hade något att anmärka på det. Jag är jättenöjd och glad att Myresjöhus tog detta på sig utan några diskussioner.

Nu ska vi äntligen slappa lite i soffan, något som är väldigt sällsynt i dessa tider.

1 kommentar:

Kim sa...

Skönt att det gick bra och att inget vitalt fel upptäcktes... :)